Masterclass Taxeren

Verbeteren van kennis en inzicht bij de banken en vergroten van de vraag naar u als REV taxateur

De ontwikkelingen op de taxatiemarkt voor commercieel en agrarisch vastgoed volgen elkaar razendsnel op. Verschillende instanties zijn actief om de kwaliteit van taxaties en taxateurs te verhogen. De normen en eisen veranderen.

Toezichthouders eisen steeds meer waarborgen met het doel professionele en betrouwbare taxaties. Het economisch en maatschappelijk belang is immers groot: banken baseren een groot deel van hun financieringen en waarderingen mede op deze taxatierapporten.

TEGoVA Netherlands biedt banken een Masterclass Taxeren aan om wegwijs te worden in het complexe taxatiespeelveld (IVS, EVS, PTA, NRVT, IFRS, waardebegrippen). Met de noodzakelijke kennis kan er optimaal worden gestuurd op risicomanagement. De Masterclass geeft naast een duidelijk beeld van de (internationale) taxatiemarkt ook een praktische inkijk in de werkwijze van de taxateur.

De Masterclass Taxeren is onder meer gericht op beleidsbepalers, werkzaam in zakelijke en agrarische (vastgoed-)financieringen, productmanagers zakelijke markt, riskmanagers, kredietbeoordelaars en relatiemanagers. Mocht u mensen in uw netwerk kennen voor wie deze masterclass van belang is, dan kunt u de masterclass uiteraard alvast onder de aandacht brengen.

Er zullen vóór de zomer een drietal Masterclasses bij banken gehouden worden. Wij ontvangen inmiddels enthousiaste reacties op ons aanbod. Het is ons doel om met deze workshops de vraag naar u als REV gecertificeerd taxateur verder te vergroten.

Klik op de afbeelding om de folder te openen.