Terug naar het overzicht

6 nieuwe REV-taxateurs

De REV-taxateurs taxeren volgens de op de Europese wet en markt geschoeide taxatierichtlijnen.

European Valuation Standards

De zes nieuwe REV-taxateurs hebben zich onderworpen aan een uitgebreid assessment over hun taxatiekennis en 20 aangeleverde taxatierapporten (opgesteld in de laatste twee jaar, waarvan er minimaal twee moeten voldoen aan de European Valuation Standards (EVS)). Die Europese taxatienormen beschermen hypotheekverkrijgers, regelen het toezicht op de hypotheekbanken en ze vormen de basis voor een gemeenschappelijke Europese governance voor de vastgoedmarkten. Onafhankelijke assessoren, hooggewaardeerde experts vanuit de overheid en vastgoedmarkt, hebben hen vervolgens positief beoordeeld.

REV-taxateurs

De zes taxateurs die zich vanaf vandaag naast hun 74 Nederlandse collega’s ook REV-Taxateur mogen noemen zijn de heren R. Vaassen, W. Kuipers, H-J. Kruidenier, J. Eggink, C.P.A.M. Ossenblok en V.C. Rommens.

REV-gecertificeerde taxateurs zijn de vaandeldragers van de EVS. In de dagelijkse taxatiepraktijk tonen zij aan dat de Europese taxatiestandaard de gewenste en noodzakelijke kwaliteit, uniformiteit, transparantie en betrouwbaarheid van taxaties van commercieel en agrarisch vastgoed waarborgt.